Přijměte prosím pozvání na setkání Virtuální realita v podporovaném zaměstnávání a kariérovém poradenství. Na setkání Vám za účasti našich zahraničních partnerů představíme projekt Vzdělávání ve využívání virtuální reality v podporovaném zaměstnávání a kariérovém poradenství (https://www.e-vr.eu/).

Aktivními vystupujícím bude například pan Robert Elston z organizace Status Employment z Londýna, který je zapojen i do aktivit Evropské unie pro podporované zaměstnávání a má dlouhodobou zkušenost s využíváním VR pro práci s lidmi se zdravotním znevýhodněním. Dále vystoupí paní Barbara Górka z polské organizace Fundacja Imago, která se roky věnuje kariérovému poradenství a rozvoji osob ze sociálním a zdravotním znevýhodněním.

Datum a místo konání: 28.11. 2024 od 9:30 hodin, Centrum Broomlovka, Vyskočilova 1326/5a, Praha 4, https://www.broomlovka.cz/cze/index.html
ODKAZ NA REGISTRACI ZDE: https://1url.cz/C1sJo

 Program: 

9:30 – 10:00 registrace

10:00 Představení projektu za osobní účasti zahraničních partnerů, sdílení praxe o využívání VR v organizacích Aspekt z.s., Status Employment a Fundacja Imago. Překlad z angličtiny zajištěn.

coffee break

ukázka interaktivních videí pro VR vytvořených v rámci projektu a představení výstupů projektu

12:30 – 13:30 oběd

13:30 – 15:00 Workshop na téma: Aktuální témata podporovaného zaměstnávání a kariérového poradenství pro osoby se zdravotním postižením – výzvy a potenciál virtuální reality a dalších nástrojů. Vede Lucie Sedláčková a Lenka Cole ve spolupráci s Robertem Elstonem a Barbarou Gorkou. Workshop bude veden v angličtině. 

Vyzkoušení si interaktivních videí pro VR vytvořených v projektu.

Odesláním Vaší registrace souhlasíte se zpracováním a uchováním Vašich osobních údajů organizátorem akce, kterým je Aspekt z.s. Pokud byste potřebovali nějaké další informace, neváhejte se obrátit na Lucii Sedláčkovou, email: lucie.sedlackova@aspektzs.cz.

Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na viděnou.